Q-linair New Style 'Coming home'- party

10 en 12 november 2017

  Q-Linair is met de jaren een begrip geworden bij onze voetbalvrienden in Bilzen maar ook ver daarbuiten, in de ons omliggende dorpen. Na een paar jaar feesten in de Versuz, hebben we een sabbatjaar genomen en de balans opgemaakt van Q-linair en de Q-party.

  Q-linair Scharrels en Scharen met 'Qlinair coming home'- party

  We hebben dan ook goed nieuws te melden want we gaan het goede van de twee vroegere evenementen, die samen met de Q-brunch, de Q-days uitmaakten, samen bundelen tot een ware COMING HOME PARTY met als thema Q-linair New Style.

  We keren terug naar de oude locatie, de voetbalterreinen in Mopertingen Blookstraat.

  Vrijdag 10 november

  De klemtoon zal liggen op een top-party met veel gezelligheid en de van ons gekende kwaliteit met DJ KURT en DJ DANDY LENNY.

  Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om te proeven van 4 gerechten aan 4 eetstanden in samenwerking met TRAITEUR JEURISSEN. We verwelkomen 50+'ers die jong van geest zijn, hippe 40'ers, swingende 30'ers en sjieke 20'ers om er samen opnieuw HET feestje van het jaar van te maken. Bedrijfsleiders die hun klanten willen uitnodigen op een kwaliteitsvol feestje aan een businesstafel en hun reclame op de loopband in de tent wensen, zijn hier ook op de juiste plaats

  Inkom

  Party-kaart : 7 euro (enkel te verkrijgen in vvk of via overschrijving voor 3 november op banknummer belfius BE02 0682 1698 0640)

  Diner+party-kaart : 55 euro (enkel te verkrijgen in vvk of via overschrijving voor 3 november op banknummer belfius BE02 0682 1698 0640)

  Gereserveerde businesstafel voor 4 personen inclusief dinerkaart kost 250 euro (RESERVEREN VIA MAIL)

  VVK ADRESSEN

  * BOUWMARKT JANSSEN MOPERTINGEN

  * SPAR SPOUWEN

  * via mail : info@fundayz.be

  Zondag 12 november

  Op zondag 12 november breien we er nog een gezellige frühshoppen aan vast met AMBIANCE muziek vanaf 11 uur met spek en eieren ( 9 euro pp ) in dezelfde tent ter opwarming voor de thuismatch om 14.30 uur tegen Cappellen.

  Inschrijven via Nicole ( 0486/150998)

  Q-linair Scharrels en Scharen met 'Qlinair coming home'- party